Всичко за семейният хотел

Семейният хотел Даунтаун Пловдив се намира в подножието на Данов хълм /Сахат тепе/ и е само на 2 минути пеша от централната търговска улица, Римски стадион и Капана. Семейният хотел е в непосредствена близост до Старинния Пловдив (Стария град) – на 5 минути пеша, което прави локацията на хотела особено привлекателна за любителите и туристите,които обичат да раазглеждат забележителности. Центъра на Пловдив е чудесна дестинация за туристи, които се интересуват от архитектура, култура и римски забележителности. Семейният хотел Даунтаун Пловдив се намира на 10 минути пеша от Международния пловдивски панаир.

Градове в близост до Семеен хотел Даунтаун:

  • Хисаря- около 40км.
  • Старосел- около 40км.
  • Чепеларе- около 46км.

Всички стаи са оборудвани с LCD телевизори, климатик и безплатен WI-Fi. От повечето стаи се открива невероятна гледка към красивия Пловдив, а от някои към хълм Бунарджика (Альоша). Капацитетът на хотела е 56 гости, като стаите могат да бъдат единични, двойни, тройни и студия до 4 човека. Също така Даунтаун предлага автомобили под наем. Разполагаме и с частен паркинг.

Семейният хотел разполага с кафе-аператив на открито, където може да се насладите на сутрешното си кафе или закуска. Ресторантът предлага закуска, обяд и вечеря по предварителна заявка и срещу съответна цена. Семейният хотел Даунтаун е прекрасно място за отдих и почивка след тежък и натоварен ден.

Езици